Renovatie

Marktleider in renovatieslopen

Werkt u graag met een team van specialisten in uw projecten? Wij in ieder geval wel. Daarom bent u beter af met de inzet van renovatiespecialisten als u uw panden wilt verbouwen. Met de inzet van teams die ervaring hebben met complexe renovatiewerken maakt u tijdwinst en voorkomt u hoge kosten door coördinatieproblemen. Met deze expertise zijn wij marktleider in renovatieslopen.

Eén team één aanspreekpunt

De reden waarom uw deadlines niet gehaald en budgetten overtreden worden is vaak dezelfde. De verantwoordelijkheid wordt over meerdere partijen versplinterd en als er problemen zijn worden die in elkaars schoenen geschoven. Kloosterman Sloopwerken biedt als een partij met een aanspreekpunt garantie op kostenbeheersing en het halen van de deadline.

Kwaliteit en snelheid

U kunt kosten besparen doordat wij als team in staat zijn de verschillende werkzaamheden binnen de renovatie optimaal op elkaar af te stemmen. We pakken door om afspraken waar te maken. Er zijn geen partijen die ons daarbij ophouden. Ieder teamlid wordt ingezet om alle werkzaamheden van slopen tot de bouwkundige voorbereiding van de afbouw. Wij beseffen dat voor u het optimale resultaat een combinatie is van kwaliteit en snelheid.

Optimale voorbereiding voor de opbouw

Naast het weghalen van het interieur die niet meer in het nieuwe ontwerp past kunnen we voor u ook voorbereidingen doen in verouderde elektra en leidingen. Zo bespaart u op dure installateurs die geen apparatuur en vervallen leidingwerk meer hoeven te demonteren. Graag zorgen we ook voor uw bouwaansluitingen. Zo kan de opbouwploeg snel aan het werk gaan.

Goed slopen is:

  • groen slopen
  • afval scheiden
  • materialen hergebruik
  • stofarm werken
  • liever demonteren dan breken