Interieurslopers

Plaatsmaken voor vernieuwing

Voorbereiding  voor vernieuwing, dat is waar Kloosterman Sloopwerken in de afgelopen jaren de specialist in geworden is. Bij ons wordt er nooit iets weggehaald, voordat wij weten wat er voor in de plaats komt. Slopen met het oog op renovatie betekent voor u dat wij meedenken in oplossingen die het beste aansluiten op de bouw van de nieuwe situatie. Dit maakt het bouwproces veel efficiënter; het levert tijd op, bespaart op sloopkosten en voorkomt onnodig materiaalverlies.

Vernieuwing en hergebruik

Slopen met het oog op renovatie plaatst de term slopen in een heel ander hokje. Demontage in plaats van wegbreken komt steeds vaker voor. Demontage is ook de manier om het oude interieur van het gebouw te hergebruiken. Wij kunnen in overleg met u de tijdelijke opslag van deze materialen verzorgen.

Zorgvuldig gepland

Als het wegbreken van gebouwonderdelen de manier is om de nieuwbouw voor te bereiden, zorgen wij ervoor dat dit volgens een goed doordacht plan gebeurd. Zo weet u zeker dat er veilig en efficiënt gewerkt wordt. Uiteraard kunt u rekenen op gecertificeerd personeel en materieel.

Veilig en gezondheid beschermd

Daar waar regelgeving als belemmerend wordt gezien, gaan wij juist de uitdaging aan om veiligheid en gezondheid met efficiëntie te combineren. In onze ruime ervaring hebben wij al gemerkt dat werken volgens de actuele veiligheid- en gezondheidseisen, de sleutel is tot succesvol werken. Zeker bij het slopen in bewoonde staat, is bijvoorbeeld stofarm slopen een absolute must. Zo houden wij de situatie van uw gebruikers/bewoners gezond en veilig.

Cradle to cradle

Zorg voor onze omgeving is een belangrijke waarde voor ons. Kloosterman Sloopwerken draagt hier actief aan bij. Milieubewust slopen is voor ons natuurlijk. Het is voor u belangrijk om te weten dat door onze manier van slopen het hergebruik van materialen geoptimaliseerd wordt. Recycling gaat bij ons van hergebruik van complete bouwonderdelen tot en met de verwerking in gescheiden afvalstromen. Uit deze afvalstroom worden grondstoffen gewonnen voor nieuwe productie.

Wilt u een scherpe offerte aanvragen bij een deskundig sloopbedrijf, dat voorbereidend werk levert voor uw renovatie? Neem dan contact met ons op.