Asbestverwijdering

Veilig èn snel

Zoekt u een gedegen partij die voor u een pand asbestvrij kan maken? U weet dat veiligheid belangrijk is, maar u ziet ook druk ontstaan op de planning van de realisatie van uw project. Hoe kunt u de kosten in de hand houden en zorgen dat alle betrokken partijen hun inzet optimaal kunnen houden? Kloosterman Sloopwerken staat voor absolute veiligheid. Daarbij begrijpen we vanuit onze ervaring in de uitvoering van bouwwerken, dat alleen inventieve oplossingen kunnen bijdragen aan een optimaal bouwproces. Met dat principe werken we zelf en we kunnen u met dat principe van dienst zijn tegen een scherpe prijs.

Optimaal veilig zonder vertraging

Kloosterman Sloopwerken is een bedrijf met een ruime ervaring in diverse saneringsprojecten. Uw project is altijd verzekerd van continuïteit omdat wij een totaaloplossing aanbieden voor asbestsanering. Elke uitdaging pakken we aan met scherp inzicht en met vol vertrouwen. Uw pand optimaal veilig en volledig vrij van asbest.

Optimale risicobeheersing

Uw saneringsprojecten worden volgens de hoogste veiligheidsnormen gerealiseerd. U heeft de zekerheid dat hoe we werken en waarmee we werken voldoet aan de meest recente en hoogste certificeringseisen. Heldere onderzoeksmethodes, moderne laboratoria en nauwgezette uitvoering garanderen daarbij de hoogst mogelijke veiligheid op het gebied waar u geen risico in wilt lopen.

Wilt u een scherpe offerte ontvangen van een volledig gecertificeerd bedrijf dat ook streeft naar een optimalisatie van uw bouwproces?  Neem dan contact met ons op.